Zoals donderdagavond al gemeld op social media door de redactie van Deventer Voetbal heeft Sallandia dat bericht vanmorgen bevestigd.

Waar Diepenveen aangaf niet verder te willen met de oefenmeester, heeft Sallandia vorige week een goed afsluitend gesprek gehad en zijn de club en Slinkman een overeenkomst voor 1 jaar aangegaan.

Daarmee is Slinkman de opvolger van Rutten. Het duo Slinkman-Rutten was eerder voetballend actief bij De CJV’ers en ook langs de lijn al succesvol. Zo stonden ze in 2013 op de rand van de eerste klasse met de zaterdagvereniging. Na twee jaar 2e klasse bij de fusieclub FC RDC, volgde voor Slinkman Sportclub Overwetering waarmee hij promoveerde naar de 2e klasse zondag.

Robert Slinkman

Wapenveld werd de volgende thuisbasis voor de oefenmeester en met WZC wist hij twee seizoenen lang nét niet te promoveren uit de 4e klasse waarna het ambitieuze Diepenveen Slinkman inlijfde. Bij de derdeklasser is het na twee jaar klaar en Sallandia is de volgende stop. Sallandia speelde in 2014 nog derde klasse en heeft als huidige 5e klasser nog wel altijd de ambitie om terug te keren naar dat niveau.Vorig artikelKees van Wonderen ziet geen toekomst in GA Eagles
Volgend artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 52