Helios speelde zaterdag tegen Mariënheem. Het verschil in klasse(n) tussen beide teams werd in de score duidelijk weergegeven…

Mariënheem speelde vorig jaar in de 5e klasse zondag en is overgestapt naar de 4e klasse zaterdag. Dit verschil in klasse was de hele middag ook te zien. Mariënheem ging met dubbele cijfers naar huis, het scorebord kon dit niet meer bijbenen. Keeper Joel de Jonge had deze middag weinig tot niets te doen.

In de eerste helft startte Helios met dezelfde basis als het vorige week was begonnen tegen DES (0-9). In de tweede helft werden er vijf spelers gewisseld. Heeft Helios wat geleerd deze middag? Voor Trainer Harry Decheiver was het enige lichtpunt het scorend vermogen van deze groep. Net als vorige week bleven de spelers dat doen wat hun was opgedragen. Mariënheem kon alleen maar verdedigen en dan toch 11x het net vinden is een mooi gegeven.

Volgende week weet de groep waar ze echt staan. Dan komt SV Twello, kampioen vorig seizoen, naar Helios. Aanvang 15:00 uur. Bij een gelijkspel gaat Helios door, maar daar zal het gezien de aanvallende inspiraties van beide ploegen niet op aankomen.

Gescoord:
Jarmo van ‘t Hof: 12de, 20ste, 24ste en 43ste minuut;
Nick Beekman: 22ste en 80ste minuut;
Bastiaan Lieftink: 64ste minuut;
Djeremy Zandvliet: 74ste, 83ste en 90ste minuut;
Mike Gerritsen: 87ste minuut.

BronCorrespondent vv Helios
Vorig artikelFC RDC wint van Sportclub Eefde
Volgend artikelDVV Go-Ahead verliest de Derby