FC RDC heeft haar eerste 3-punter van de voorbereiding binnen. Natuurlijk zijn de bekerwedstrijden oefenwedstrijden voor de competitie, maar de jongens lieten duidelijk zien dat ze graag wilden winnen. De passie en vreugde was goed te zien bij de doelpunten en na het eindsignaal.

De eerste 20 minuten had Eefde het betere van het spel en kreeg FC RDC geen grip op het middenveld. Het resultaat was dan ook een op dat moment terechte tegentreffer. Vanaf minuut 20 kreeg FC RDC meer grip en de nodige speldenprikjes werden uitgedeeld. Verdedigend werd er nauwelijks nog wat weggegeven en FC RDC werd beter en beter aan de bal wat resulteerde in kansen! De 1-1 van Luuk Helms was terecht en de 2-1 van Kai vd Beld na een goede combinatie met Jaydey Bongers was een logisch gevolg van het spelbeeld op dat moment.

Na rust ging RDC vrolijk door met kansen creëren en was het bij vlagen genieten. De 3-1 was het pronkstuk van de wedstrijd. Na goed verdedigen was het een prachtige one-touch combinatie over meerdere schijven wat de 3-1 van Stijn Rorije opleverde.

In de laatste 10 minuten werd het nog even spannend na een rode kaart voor doelman Tom vd Berg (ongelukkig hands buiten de zestien). Door goed verdedigen werd er echter maar 1 kans weggegeven die in het uiterste hoekje verdween, wat de uiteindelijke stand op 3-2 bracht! Zaterdag treft FC RDC VEVO.