De jonge selectie van Remco Goldenbeld verloor met 3-0 van De Gazelle.

Na een kwartier spelen zijn er een paar kansen geweest voor beide teams. Beide teams zitten fel op de bal en gaan stevig de duels in. Rond de 18e minuut is het eerste schot op goal een feit: Sidar schiet met links op goal maar het is een simpele bal voor de keeper.

In 19e minuut is de eerste gele kaart gegeven in de wedstrijd aan Gijs door een wilde tackle aan de zijlijn. In de 21e minuut wordt de 1-0 gescoord door De Gazelle, na een mooie actie bij de achterlijn. In de 24e minuut krijgt Go-Ahead een corner waarbij, een goede, hoge bal wordt gegeven over de keeper heen, maar werd gemist door Ogün voor een lege goal.

Gazelle zit de hele wedstrijd fel in de duels waardoor Go-Ahead gedwongen wordt om telkens de lange bal te spelen. Na 28 minuten krijgt Sidar de bal van zijn broertje Diyar en haalt hard uit met links, maar wordt goed gered door de doelman van De Gazelle. Kort voor rust scoort De Gazelle de 2-0.

In de tweede helft wordt er in de 54e minuut een corner goed binnen gekopt waardoor De Gazelle met  3-0 voor komt te staan. In het verloop van de tweede helft zijn er voor beide teams geen grote kansen meer. De wedstrijd eindigt in 3-0 voor Gazelle. Een wijze les voor de jonge spelers van trainer Remco Goldenbeld