De tenues voor het komende seizoen zijn bekend. Veel traditionele aspecten komen terug in het nieuwe outfit van Go Ahead Eagles die het komende seizoen gedragen gaat worden.

Het nieuwe tenue kent enkele opvallende aspecten, een eyecatcher bevindt zich op het shirt zelf. Daar is op subtiele wijze een adelaar aangebracht, het symbool van de veerkracht die we met z’n allen de afgelopen maanden hebben getoond. Van dichtbij, in army green, is de vogel goed zichtbaar. De andere accenten zijn aangebracht in neon yellow, wat er uitspringt in het verder zwarte uit-tenue.

Ook het thuisshirt kent een aantal fraaie details. Zo loopt de gele baan door in de kraag en loopt de subtiele mesh-lijn op de zijkant van het shirt naadloos door op de broek. Aan de bovenkant van de rug vinden we het inmiddels herkenbare adelaarselement uit het logo terug. Onderaan de rug staat de gevleugelde term: ‘Home of Football’. Beide elementen komen, net als de lijn, ook terug op de rug van het uittenue.

We gaan er bijna aan wennen, onderstaand weer een geweldig filmpje van de interne organisatie o.l.v. Wouter Rutgers en gefilmd door de Rocketboys…

Vorig artikelDe rood-gele column van Erdal Ascipinar – week 31
Volgend artikelDerde Pepe Cup bij FC RDC met Activia, Colmschate’33 en De Gazelle