De allerlaatste reguliere voorbeschouwing van dit seizoen en wat voor één. Korter, maar zeker niet minder interessant gezien de te spelen wedstrijden.

Wouter Hulsegge heeft weer een compleet overzicht gemaakt.

ZATERDAG 27 MEI

3e klasse
14.30 uur
Sportclub Eefde – SV Twello


MAANDAG 29 MEI

1e klasse
Voorwaarts neemt het op tegen Bemmel als voorproefje voor de nacompetitie die volgend weekend gaat starten voor de Twellonaren!

14.00 uur
Sc Bemmel –  Voorwaarts Twello

2e klasse
Schalkhaar neemt het op tegen AZC. Voor de Schalkhaarders valt er niets meer te halen, maar voor de Zutphenaren kan een overwinning én gunstige resultaten op de andere velden, rechtstreekse degradatie doen voorkomen.

14.00 uur
AZC –  SV Schalkhaar

3e klasse
Al maanden roepen we dat dit een doldwaze competitie is en de apotheose zal dan ook nog op de laatste speeldag zijn.. Waar zal er vreugde zijn en waar verdriet?

‘Wat als!!’ Dit zal in menig kantine van een ploeg uit de doldwaze 3e klasse geroepen zijn de afgelopen weken. Want het kon werkelijk alle kanten op. Ploegen die 2 weken geleden nog kampioen konden worden, moeten nu uitkijken voor nacompetitievoetbal i.v.m. degradatie.

Ploegen die er slecht voor stonden, kunnen nu weer een periode pakken voor promotie. Maandag zullen we het allemaal weten: wie wordt er kampioen (Robur, Wijhe of Markelo), wie pakt er de laatste periode en wie gaat er nacompetitie spelen voor degradatie?

We hebben de stand even toegevoegd zodat u zelf kan zien hoe de vork in de steel zit!

14.00 uur
Warnsveldse Boys– Sportclub Overwetering
SV Colmschate’33 – Turkse Kracht
ABS – Groen Wit
Holten – VV Diepenveen 
Robur et Velocitas – Markelo
KCVO –  Wijhe’92
Beekbergen – Albatross

Hieronder de huidige stand, waarbij de onderste 3 rechtstreeks degraderen en de nummers 9, 10 en 11 nacompetitie gaan spelen:

Vorig artikelWat een ontknoping..
Volgend artikelVoorwaarts is klaar voor nacompetitie
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.