Afgelopen weekend won SV Colmschate met 1-0 van Albatross uit Ugchelen. Kevin Stremmelaar wist als verdediger voor de tweede week op rij de nul te houden. Hij is deze week de Speler van de Week.

Kevin was tevreden over het spel van zijn ploeg. “Het was lastig voetballen op dat knollenveld, maar we hebben hard geknokt en op basis hiervan hebben we gewonnen. Ik en de rest van de verdediging speelden een goede wedstrijd. Ze hebben niet veel kansen gehad.”

Kevin vindt wel dat Colmschate zich had moeten belonen met meer goals. “De week ervoor wonnen we ook maar met 1-0 van Turkse Kracht. Een verbeterpunt voor ons is wel echt dat als we beter zijn gewoon de wedstrijd in het slot moeten gooien. Nu hoeft de bal maar een keer goed te vallen voor de tegenstander en je speelt gelijk.”

Wisselende resultaten
Kevin weet wel waar het aan ligt dat de resultaten wisselend zijn. “We zijn voetballend als ploeg prima, maar je merkt dat je niet altijd iets hebt aan goed voetbal. In de middenmoot van de derde klasse wordt er soms ook gewoon van je gevraagd om te knokken. Dat gaat de laatste weken beter dus ik hoop dat we daarmee door kunnen gaan.”

KVCO
Aankomende zondag staat de wedstrijd tegen KVCO op het programma. “Wat ik weet, is dat KVCO wel een ploeg is die wil voetballen. Als wij goed mee gaan in hun spel en qua duelkracht ons mannetje staan heb ik er wel vertrouwen in dat wij resultaat kunnen halen.”

Vorig artikelSV Colmschate ’33 pakt opnieuw 3 punten in fysiek duel tegen Albatross
Volgend artikelDe rood-gele column van Gerard Somer – week 10
Arend Koldenhof werd 21 jaar geleden geboren in Deventer. Op dit moment volgt hij de opleiding Journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Naast zijn opleiding is hij vrijwilliger bij Salland1 en Deventer Voetbal.