Na een 3-tal nederlagen op rij heeft Davo met 6-1 gewonnen van Wesepe. Het krachtsverschil was te groot en wanneer Davo in het begin van de wedstrijd doeltreffender was geweest, dan was de score nog hoger uitgevallen.

Davo kwam erg goed uit de startblokken. In de 2e minuut miste Sidney Pinkster voor open doel en in de 9e minuut kwam Ronald Boudewijnse alleen op doelman af. In de 11e minuut overkwam Sidney Pinkster hetzelfde. Het leverde geen treffers op.

Na een kwartier dan toch een doelpunt voor Davo. Uit een pass van Mitchell Pinkster scoorde de topscorer van Davo, Ronald Boudewijnse, de 1-0. Terwijl Davo zoveel kansen miste, wist Wesepe uit haar eerste kans wel te scoren. In de 19e minuut werd het 1-1.

Daarna een matige fase van Davo, waar Davo doelman Moreno Jochaniak in de 33e minuut nog knap moest redden. Uit een pass van Sindey Pinkster had Ronald Boudewijnse in de 38e minuut de bal voor het intikken. Gelukkig kwam Davo voor de rust nog op voorsprong door de doelpunt van Dylan de Vries: 2-1.

Na de rust stelde Davo heel snel orde op zaken. In de 47e minuut scoorde Sidney Pinkster de 3-1. Vervolgens had Sidney Pinkster nog een beste kans, maar pas in de 74e minuut scoorde hij wederom: 4-1. In de slotfase wist Davo nog 2x te scoren. Ronald Boudewijnse in de 84e minuut de 5-1 en Djarell Kambong scoorde in de 88e minuut de 6-1.