Vandaag behaalde ons eerste elftal een spannende 2-1 overwinning tegen SV Zwolle! Dankzij twee doelpunten van Wesley de Witte bleven de drie punten in Deventer. Met zijn treffers – één in de eerste helft en een koelbloedige penalty in de allerlaatste minuut – speelde Wesley een sleutelrol in deze cruciale wedstrijd voor de periodetitel.

Het werd even nagelbijten toen een ongelukkige fout van onze keeper Gregor de stand gelijk trok. Echter, SV Zwolle wist ons doel verder niet te bedreigen. De spanning bleef tot de laatste minuut, toen SV Zwolle een handsbal in de eigen 16 maakte. Wesley, onverstoorbaar en met volle overtuiging, verzilverde de penalty en bezorgde Davo de winst.

Het verschil werd ook gemaakt door de kracht en energie die Kevin Siemelink bracht, terug uit een blessure. Zijn inzet en aanwezigheid op het veld waren onmisbaar voor het team.

Een geweldige teamprestatie en een fantastisch resultaat dat ons dichter bij de periodetitel brengt. Laten we onze helden toejuichen!