Na twee oprij gewonnen wedstrijden ontvangt Sportclub Deventer op sportpark de Zandweerd de nummer 11 van de competitie Harfsen.

Sportclub begon zwak aan de wedstrijd. De duels werden amper gewonnen en ook het veldspel hield de wensen over. Zo werd er weinig gecreëerd en mocht de ploeg uit Deventer van geluk spreken dat het niet op een 1-0 achterstand kwam. Het houtwerk hielp daar, tot twee keer toe, een handje bij.

In de tweede helft kwam Sportclub Deventer feller en met meer inzet de kleedkamer uit. De onderlinge afstanden werden kleiner. Zo kon de nummer 5 van de competitie ook mede door het inbrengen van Calvin Jongsma meer druk uitoefenen op de verdediging van Harfsen. Iets wat in de eerste helft met meer moeite ging.

Halverwege de tweede helft werd het harde werken van Sportclub beloond met de 1-0. Uit een goeie dribbel actie en lage voorzet van Stef Hagen, kon Roan Koekkoek de bal bij de eerste paal van dichtbij binnen tikken.

Het spel golfde het restant van de tweede helft op en neer. Totdat een lange bal naar voren van Harfsen verkeerd werd ingeschat door de doelman van Sportclub Deventer. De spits van Harfsen reageerde attent op de fout en kon voor open goal de gelijkmaker binnenschieten.

De laatste aanval van Sportclub resulteerde nog bijna in de winnende, een lange haal naar voren, werd op waarde geschat door Calvin Jongsma, die van ver net naast schiet.

Met de eindstand 1-1 zou de ploeg uit Deventer toch met het gevoel van enige teleurstelling achterblijven. Er had meer ingezeten.
De blik gaat nu vooruit naar de volgende uitdaging, en niet zo maar één, want de wedstrijd tegen de koploper van de competitie, Sportclub Teuge, staat op het programma. We hopen op uw steun in Teuge. Tot dan!