Davo heeft de uitwedstrijd tegen Wesepe na een 2-0 achterstand met 2-3 gewonnen. De overwinning was zeker op basis van de kansen meer dan verdiend, maar de ploeg van Resit Schuurman kwam toch met de schrik vrij.

Alleen al in de eerste 10 minuten had Davo al 3 grote mogelijkheden om te scoren. Na 5 minuten Sidney Pinkster tegen de paal, een minuut later Mitchell Pinkster net naast en in de 9e minuut had Djarell Kambong kunnen scoren. Na 12 minuten de eerste kans voor Wesepe. Na een kwartier een domper voor Wesepe, nadat hun doelman na een botsing met een eigen speler geblesseerd het veld moest verlaten. Een veldspeler kwam op doel te staan en Davo rook haar kans. Zij kwamen daarmee echter bedrogen uit, want de invaller doelman keepte een behoorlijke pot.

Davo bleef de bovenliggende partij, maar had moeite met het fysieke spel van Wesepe. Verrassend was de voorsprong voor Wesepe na 29 minuten. Een schot van afstand leek verkeerd beoordeeld te zijn door Davo doelman Glenn Adelerhof. Voor de rust nog kansen voor Davo. Jaden Evers raakte de onderkant van de lat en  een kopbal Gerrit Amelink trof net geen doel.

Na de rust gelijk een waarschuwing voor Davo. In de 48e minuut raakte Wesepe de lat. In de 51e minuut een beste kans voor Ronald Boudewijnse. En wie zelf de kansen niet benut….. Deze voetbalwet ging in, want in de 56e minuut scoorde Wesepe uit een counter de 2-0. Davo ging daarna direct 1 op 1 spelen en verdediger Quint Mulder werd hierdoor gewisseld voor aanvaller Quillan Kainama. Het pakte goed uit. In de 60e minuut kopte Ronald Boudewijnse de aansluiting binnen : 2-1. En 4 minuten later schoot Mitchell Pinkster een vrije trap hard binnen : 2-2. Davo ging verder op jacht naar de zege. Ofschoon het spel met regelmaat slordig was, was de drang om te winnen zeker aanwezig. In de 79e minuut schoot Ronald Boudewijnse na een voorzet van Sidney Pinkster de 2-3 binnen. Wesepe kon verder geen vuist meer maken en Davo had zelfs nog de beste kansen op een doelpunt. Met name Djarell Kambong stuitte op de Wesepe doelman.

Bijkomend feit is dat Davo vandaag de koppositie heeft overgenomen van CCW’16, dat gelijk speelde tegen Emst.