In een ietwat eenzijdige wedstrijd heeft Go Ahead Eagles o18 middels een 0-6 overwinning tegen SV Heeten beslag weten te leggen op de allereerste Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup. De wedstrijd kende een zeer actief spelend Go Ahead Eagles, iets waar de gastheren geen antwoord op hadden. SV Heeten werkte voor wat het waard was en bleef in een sportieve wedstrijd strijden voor de eretreffer.

Deze leek vlak voor tijd te vallen. Maar een snel uitgespeelde counter werd helaas niet afgewerkt tot doelpunt. Iets waar zelfs de uitstekend leidende scheidsrechter medelijden mee leek te hebben.

Eindstand Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup:
1 Go Ahead Eagles
2 SV Heeten
3 SV Schalkhaar
4 SV Colmschate’33
5 Sportclub Deventer
6 SV Twello
7 DVV Sallandia
8 SV Terwolde
9 VV Diepenveen
10 SC Overwetering
11 SV Marienheem
12 SV Epse
13/14 FC RDC of DVV Go Ahead (wedstrijd wordt 24 mei gespeeld)
15 Koninklijke UD
16 SV Raalte

Hierbij willen wij als organisatie alle deelnemende verenigingen hartelijk danken voor de deelname, de sportieve wedstrijden en de fijne onderlinge communicatie. Ook de Deventer Scheidsrechter Vereniging verdient een groot compliment voor de strakke organisatie wat bij iedere wedstrijd kwalitatief hoogwaardige leidsmannen opleverde.

Eveneens een dank aan onze sponsor Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen! Afgelopen week ontvingen wij de toezegging dat zij ook de komende jaren naamgever van dit toernooi zullen blijven!

Wij hopen dat ook het komend seizoen een evenzo groot succes wordt als dit jaar! Tot nu toe kent het toernooi voor 2023 alweer acht aanmeldingen. Wij hopen weer op zestien deelnemers te komen. Aanmelden kan via deze link.

Vorig artikelZwaar gehavend Sallandia verliest topper van Go Ahead Deventer
Volgend artikelDe rood-gele column van Gerard Somer – week 18