Diepenveen heeft de thuiswedstrijd tegen Markelo gewonnen. Op de Zunnebargh werd het uiteindelijk 4-2 voor de ploeg van Kieftenbelt en Spliethof. Door te scoren op de juiste momenten bleef het billenknijpen uit.

Het openingskwartier was volledig voor Markelo. Diepenveen moest in de achteruit en had het aan doelman Witteveen te danken dat het niet op achterstand stond. Daartegenover staat dat Diepenveen in de eerste helft enorm effectief was. Na ongeveer 20 minuten kwam Diepenveen via Tycho Rouwenhorst op 1-0. Het eerste geslaagde moment in druk geven was daarmee direct raak. Nog binnen het half uur profiteerde Diepenveen opnieuw van een fout in de opbouw bij Markelo. Ditmaal was Pepijn van den Wollenberg de doelpuntenmaker. Voor de rust wist Markelo toch trefzeker te zijn waardoor de thuisploeg met een minimale voorsprong aan de thee ging.

Na de pauze kreeg Diepenveen veel beter grip op de wedstrijd en was het in het eerste half uur de bovenliggende partij. Al na drie minuten was Jim Willemsen het eindstation van een vlot lopende aanval waardoor de marge weer twee werd (3-1). Dit was een fase in de wedstrijd waarin Diepenveen met iets meer vernuft ook uit had kunnen lopen naar een grotere voorsprong. Echter kwam Markelo een kwartier voor tijd weer terug tot 3-2. Maar omdat Diepenveen al de hele wedstrijd op de juiste momenten doel trof werd het nooit écht billenknijpen. Justin Boswinkel zag een voorzet in één keer over de keeper in het doel belanden waardoor de thuisploeg zijn veilige marge van twee goals weer te pakken had.

4-2 bleek ook de eindstand in de wedstrijd te zijn. Iets waarvoor Diepenveen met het hele team keihard voor gewerkt heeft en van kan genieten. Volgende week zet Diepenveen te competitie voort in Warnsveld tegen de boys.