Voor de verre uitwedstrijd naar Winterswijk was er een bus geregeld waar ook onze supporters gretig gebruik van maakten. Behalve de vaste kern mensen was onze eigen O19 ook goed vertegenwoordigd.

De wedstrijd tegen FC Winterswijk werd omgezet in een 0-1 zege wat alle aanwezigen van FC RDC tot tevredenheid stemde.

Met maar liefst 6 andere basisspelers dan in de heenwedstrijd aan het begin van het seizoen, werd het een redelijk gelijk opgaande wedstrijd waarin een geniaal moment van Milan en Kaj uiteindelijk beslissend bleek. Kaj rondde vanuit zijn diepgang de prachtige assist van Milan keurig af in de 17e minuut. FC Winterswijk had het in deze wedstrijd best aardig voor elkaar en voetbalde bij vlagen goed via het middenveld door naar voren. Echte kansen leverde het echter niet op waardoor vrij gemakkelijk de rust werd behaald met de 0-1 voorsprong.

De tweede helft was een meer open schouwspel waarbij Winterswijk niet kon doordrukken mede door de sterke driehoek Jesse, Bryan en Sander. Een voor elke meter strijdend RDC kwam er regelmatig gevaarlijk uit echter schoten van Kaj, Ronel en Joost troffen geen doel.
Natuurlijk was de eindfase spannend met deze gevaarlijke tussenstand maar echt in de problemen is FC RDC niet geweest door uitstekend als team te verdedigen.

Dat er een echt team stond vandaag was duidelijk te zien aan de blijdschap direct na het laatste fluitsignaal waarbij de spelers inclusief staf en alle geblesseerden samen een feestje vierden met de aanwezige supporters. Al met al allemaal lachende gezichten en feest in de bus op de terugweg.