De Gazelle heeft gisteren een onverdiende nederlaag geleden tegen Apeldoornse Boys. In de slotseconden van de wedstrijd wist de ploeg uit Apeldoorn te scoren, daar waar de Gazelle een aantal kansen had laten liggen.

De wedstrijd was de 1e helft in evenwicht en was het aan de doelmannen van beide teams te danken dat er niet gescoord werd. Zo had Wout een prima reactie op een inzet van de spits van Apeldoornse Boys en had Stephan Stegehuis moeten scoren na een uitstekende voorzet van Bobby Vonk. ‘Ben ik een keertje niet zelfzuchtig’ lachte Bobby, ‘verprutst Stephan de opgelegde kans’.

In de 2e helft waren de betere kansen voor de Gazelle en was het wachten op een doelpunt. Het was Bobby, gisteren uitstekend op dreef, die de 1-0 liet aantekenen. Door blessures van eerst Niels en daarna Thomas moest het één en ander worden omgezet. Het door blessures geteisterde de Gazelle snakte naar het einde van de wedstrijd, die uiteindelijk een aantal seconden te lang duurde.

Eerst werd het in de 85e minuut 1-1 waarna kort voor het eindsignaal van de prima leidende scheidsrechter Jansen alsnog en geheel onverdiend de 1-2 viel.