Overwetering start met Oskar Kappert als rechtsback i.v.m. de afwezigheid van Maik Jansen en Stefan Hekman en als linksback speelt Ruben Brinkhof. Op het middenveld is een plaats ingeruimd voor Mark Koudijs.

Diepenveen grijpt het initiatief en door slordig spel kan Diepenveen druk zetten ook omdat wij geen druk op de bal geven en de verkeerde spelers in de dekking aanspelen. En toch komen we op 1-0. Een vrije trap van Bram de Haas wordt bij de 2e paal gekopt, er is een soort van kluts en Jelle Lucassen schiet de bal binnen. 1-0 Overwetering.

In de 16e minuut heeft Bram de Haas een schitterende actie en het schot gaat net naast. Even later een schitterende voorzet van Mark Koudijs en deze wordt fantastisch ingekopt door Jelle Lucassen: 2-0 Overwetering. Hierna redt Paul Vlaskamp fantastisch na een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied en wordt een doelpunt van Nick Oosterwijk afgekeurd wegens buitenspel. Dat was het echter niet. Kansen blijven er komen, maar de rust komt met een 2-0 stand voor Overwetering.

Diepenveen begint sterk na de rust. We worden teruggedrongen, we lopen teveel achteruit, het ritme is verdwenen. Toch krijgen we de kans op 3-0. Bram de Haas gunt de bal aan Nick Oosterwijk, maar hij weet de keeper niet te verschalken. Uit de tegenaanval maakt Diepenveen de 2-1 via een van richting veranderd schot waarop Paul volstrekt kansloos is. In plaats van 3-0 is het 2-1 geworden, en dat geeft Diepenveen nieuwe moed.

De wedstrijd gaat nu op en neer en beide ploegen gaan voor de zege. Paul staat zijn mannetje maar is kansloos op een bij de 1e paal ingekopte voorzet van Diepenveen: 2-2. Het zal toch niet.. De trainer brengt Erik Balster voor Ruben Brinkhof en even later Brent Roesink voor Bram de Haas. Oskar Kappert gaat nu meer op het middenveld spelen. Ook Jaimey Zeyseink en Nick Logtenberg worden nog gebracht voor Mark Koudijs en Dennis Willemsen.

Uit vrije trappen krijgen we nog kansen op de overwinning, maar de keeper van Diepenveen staat precies op de goede plaats om de kopballen onschadelijk te maken. En zo eindigt de wedstrijd in 2-2, terwijl we genoeg kansen hebben gehad om te winnen.

We blijven aan kop in de 3e periode en volgende week gaan we naar Colmschate. Een lastige klus, Colmschate. Tot volgende week.