Vandaag stond onze uitwedstrijd tegen SV CCW ‘16 1 op het programma. Na het gelijk spel (0-0) van afgelopen donderdag tegen SHE Hall moesten wij onze jongens als we wilden aanhaken bewust maken van het feit dat er maar één optie was en dat was deze wedstrijd winnen zodat we 3 punten mee naar huis konden nemen.

Dat was, als zo vaak, makkelijker gezegd dan gedaan.

CCW wilde eveneens aan blijven haken en gingen daar ook zeker voor.
Het was absoluut geen hoogstaand voetbal wat door beide ploegen op de slechte grasmat werd gelegd waarbij in de 38e minuut van de eerste helft werd gescoord door Mitchel van Voorst van SV Terwolde, helaas moesten wij daar de afkorting e.d. bijzetten
dus kwamen wij met 0-1 achter te staan.

Nog geen minuut later scoorde Max van Gerrevink vanuit een scrimmage voor het doel van de tegenstander zijn doelpunt voor SV Terwolde (1-1) wat tevens de ruststand werd.

Na de rust werd Terwolde gaandeweg sterker en nam meer en meer het initiatief in handen wat resulteerde in de 76e en 78e minuut in een paar serieuze kansen die helaas mislukten.

Vrij snel daarna in de 80e minuut kreeg Terwolde een corner.
De hieruit afgeslagen bal werd snoeihard ingeschoten door Sem Gerritsen. De keeper pareerde deze bal wonderwel maar kon echter niet voorkomen dat deze bal alsnog door Koen Appelo werd ingeschoten 2-1 wat tevens de eindstand is geworden.

Een voor ons zeer belangrijke overwinning die er voor zorgt dat wij voor nu op de tweede plaats in de competitie terecht zijn gekomen.

Een mooi resultaat op een toch wel regenachtige en koude middag. Volgende week staat onze return thuis tegen Voorst op het programma. Kom dan gerust even kijken.