Met twee wedstrijden vlot achter elkaar was het gistermiddag weer gezelligheid troef op de Horsterhoek. Ondanks het mindere weer was de tribune van SV Schalkhaar goed bezet en zijn er toch vele bezoekers op deze wedstrijden afgekomen.

Het was even uitstellen van de wedstrijd tussen SV Heeten en SC Deventer om plek 3, omdat er met onweer niet gespeeld wordt.

Na een kwartier uitstel kon er om 13.15 uur toch afgetrapt worden en was SC Deventer met een nipte 1-0 overwinning net iets sterker dan SV Heeten. De finalewedstrijd tussen SV Schalkhaar en VV Diepenveen was een leuke en open wedstrijd met veel doelpunten, waarbij SV Schalkhaar (4-1) met de winst ging strijken.

Voorafgaand aan deze finalewedstrijd van het iClean voorbereidingstoernooi werden de afscheid nemende trainers in het zonnetje gezet door bestuurslid Richard van Beek van SV Schalkhaar. Een waardig afscheid zoals het hoort, echter echt afscheid nemen van SV Schalkhaar zal het niet worden. Alle drie trainers zullen zich blijven inzetten voor deze grote en zeker mooie vereniging SV Schalkhaar.

De volgende thuiswedstrijd van SV Schalkhaar is aanstaande zaterdag 2 september om 18.00 uur. Dan speelt SV Schalkhaar tegen SV Epe voor de beker. Voor hoofdtrainer Martijn de Haas een speciale wedstrijd omdat hij vorig seizoen nog hoofdtrainer was bij SV Epe.

Viaclubcorrespondent SV Schalkhaar
Vorig artikelWeer veel zondagen voor Go Ahead Eagles komend seizoen