Op een volgepakt Sportpark Borgele wist SV Twello voor de tweede opeenvolgende keer de inmiddels fameuze Pepe Cup te veroveren. In de finale tegen zondag derdeklasser SC Overwetering wisten de Twellonaren met 4-2 te zegevieren. In de troostfinale was SV Colmschate’33 met dezelfde cijfers te sterk voor de gastheren FC RDC.

Waar op dinsdag de wedstrijd tussen FC RDC en SC Overwetering nog in 0-0 was geeindigd en shoot-outs de uiteindelijke winnaar moest aanwijzen, was het SV Twello wat op donderdagavond behoorlijk uit de slof schoot. Tegenstander Colmschate werd met maar liefst 8-1 verslagen en zo plaatste Twello zich opnieuw voor de finale. Zij waren tenslotte ook de winnaar in 2022.

SV Twello wist dus opnieuw te winnen en dit leverde voor het eerst een club op die de Pepe Cup meer dan één keer wist te veroveren. De voorgaande vijf edities hadden vijf verschillende winnaars opgeleverd.

De ploegen en organisatie waren meer dan tevreden en spraken allen uit uit te kijken naar volgend jaar. De finaledag werd feestelijk afgesloten met een spetterend optreden van de Deventer zanger Marcel Beltman.

ViaClubcorrespondent FC RDC
Vorig artikelMooi eind iClean voorbereidingstoernooi SV Schalkhaar 
Volgend artikelDe rood-gele column van Eric Whittie – week 35