Wesepe kon, zonder publiek, vandaag geen vuist maken tegen een sterker CCW`16 en verloor verdiend met 0-2.

Reeds na 3 minuten lag de bal in het netje; CCW won op rechts te gemakkelijke een duel en kon hoog voorzetten, de bal zeilde over de doelman en rechterverdediger en de vrijstaande Keurhorst kon eenvoudig binnen tikken: 0-1.

In de 22e minuut werd het 0-2 door knullig bal verlies op ruim 20 meter van de goal; de bal kwam bij de vrijstaande Velthorst die strak van af 16 meter binnen schoot. CCW bleef de hele wedstrijd de sterker, mede door veel feller op de bal te spelen en ook vele vuile meters te maken.

Daar is voor de rood-gelen nog veel winst te behalen. Verheugend was te zien dat een 6-tal zeer jeugdige leden, met bal achter op fiets, aan kwamen en in rust én na wedstrijd een potje gingen voetballen; het begin van een carrière.
Volgende week naar Voorst.

De opstelling van Wesepe vanmiddag:Rick Jansen – Niek Saris – Richard Flierman – Sven Booijnk – Bart Spoler – Rick van Gelder – Nick Jansen – Delano Schotman – Jorik Rouweler – Rens Broekhof – Wesley Kamphuis. Ingevallen: Davy Timmer Arends – Hidde Kluin – Roy Hulsegge en Chris Jansen.