Er staat een koude noordoosten wind en het is een paar graden boven nul. Geen ideale omstandigheden om lekker te voetballen.

In de 2e minuut staan we al te beven als een schot vanaf de middellijn maar net naast gaat. Ook Henry, inmiddels 39 jaar, schiet naast uit een leuke aanval. Het spel speelt zich voornamelijk af op het middenveld en Warnsveldse Boys komt er een aantal keren snel uit, maar kan het doel net niet vinden. Bram de Haas en Stefan Hekman kunnen elkaar goed vinden, maar de voorzetten leveren, net als de vrije trappen niets op. Ook de keeper van Warnsveldse Boys werkt niet echt mee.

Net na het halve uur komen we twee keer goed weg met schoten net naast en net over. In de 44e minuut krijgen we een corner. Ferdi kopt de bal voor en Dennis schiet raak. De grensrechter vlagt echter voor achterbal en de scheidsrechter neemt dit over. De trainer is hier kwaad om en krijgt de gele kaart. Uit de volgende corner kopt Ferdi de bal tegen de speler op de doellijn aan en breekt de rust aan met 0 – 0.

Direct na rust kruipen we door het oog van de naald. Na een afgeslagen aanval komt Warnsveldse Boys er snel uit en het schot verdwijnt via de binnenkant van de paal weer het veld in. Wat een geluk. Aan de andere kant na een actie van Bram de Haas en Stefan Hekman kan Nick Logtenberg de voorzet net niet verzilveren.

Na een harde charge krijgt Bram van Bessen de gele kaart. De toegestane vrije trap wordt niet goed verwerkt en Paul Vlaskamp laat de ingeschoten bal glippen: 0 – 1. In de 77e minuut gaat Overwetering wisselen. Maikel wordt vervangen door Mark Koudijs en Nick Logtenberg door Nick Oosterwijk. Overwetering zet nog eens aan. Oskar Kappert met een streep net naast. Even later geeft Nick Oosterwijk een mooie pass op Bram de Haas en hij weet de doelman te passeren en zet de man van het scorebord aan het werk 1 – 1.

In de slotminuten kan het alle kanten op. Eerst redt Paul ons voor de nederlaag met een fantastische redding en verzuimt Nick Oosterwijk ons als nog de overwinning te bezorgen. In de Laatste minuut wordt Ferdi van Breukelen nog gewisseld voor Dirk Dunnink. Hij is de 300e speler die zijn debuut maakt in Sportclub Overwetering.

Sportclub Overwetering- Warnsveldse Boys eindigt in 1- 1, een terechte uitslag.