De vooraf mooie affiche vanmiddag tegen koploper Sallandia eindigde in een met name voor de thuisclub trieste middag op de ‘Olde Leeuwenbarg’.

De middag begon al vervelend omdat doelman Jochem van Ruth voor de wedstrijd moest afhaken met blessure, maar dat stond nog in het niets bij het afschuwelijke tafereel, bij een 1-0 voorsprong voor CCW, op slag van rust. Een overtreding, die het predicaat onbeheerst spel absoluut verdiende, op CCW’er Daniel Vroklage, resulteerde in een naar het laat aanzien dubbele beenbreuk.

Voor alles en iedereen was het duidelijk dat verder spelen onder deze omstandigheden geen zin had. Alles wat verder over deze wedstrijd gezegd kan worden, is te veel gezegd, dus zullen beide ploegen waarschijnlijk in later stadium nog een keer 45 minuten uit moeten spelen.