Drie weken zonder competitiewedstrijd en de voetballes bij RKHVV heeft CCW niet echt goed gedaan. Onder bij vlagen barre omstandigheden ging er vanmiddag maar weinig goed en ging het dan ook niet geheel ten onrechte onderuit bij Sportclub Klarenbeek.

De thuisclub liet ieder geval zien dat er meer gevraagd wordt dan mooi verzorgd voetbal en zorgde hiermee er ook gelijk voor dat CCW daar op misschien laatste vijf minuten na niet aan toe kwam. Voetballend was CCW niet minder dan de thuisclub, maar er werd hoegenaamd niets afgedwongen, veel slechte keuzes, aannames en te gehaast zijn hielp het zichzelf niet mee.

Het gevaar wat zich voordeed, kwam uit de talrijke hoekschoppen die het kreeg, maar die leverden ook niets op. Na een kwartiertje voetbal was het Philip Frederiks die een puntertje op de lat zag belanden en in de aanval erop ging de bal, overigens volkomen terecht, op de stip. Doelman Jochem van Ruth kon alleen een doelpunt voorkomen d.m.v. een overtreding toen hij werd uitgespeeld door de spits van Klarenbeek en Roy Zweverink wist hier wel raad mee: 1-0.

Op slag van rust kwam CCW op gelijke hoogte, want het was Tim Bakker die goed tegendraads inkopte na een goede voorzet van Laurens van de Werff, 1-1.

Na de rust was het CCW wat optisch misschien de overhand had, maar de momenten waarmee Klarenbeek eruit kwam waren veel dreigender dan wat CCW voor het doel van Klarenbeek liet zien. Zo kon het dus ook gebeuren dat zo’n kwartier voor tijd Klarenbeek voor achteraf de beslissing kon zorgen: na uitval over de rechtervleugel was het wederom Roy Zweverink die een strakke voorzet op miraculeuze manier met een bal achter zijn standbeen doelman Jochem van Ruth volkomen kansloos liet, 2-1.

Met enkele aanvallende wissels probeerde CCW de opgelopen achterstand ongedaan te maken, kreeg ook wel wat kleine kansjes, maar kon het niet voorkomen dat de eerste nederlaag dit seizoen een feit was en misschien de gelukkigste vanmiddag Sportclub Klarenbeek met de overwinning aan de haal ging.

Volgende week nieuwe kansen, wanneer CCW op bezoek gaat bij Loenermark, maar zal er zeker beter gespeeld moeten worden dan vanmiddag om een beter resultaat te behalen.