Sallandia heeft aan het thuisduel tegen Elsweide geen punten overgehouden. Op sportpark de Zandweerd werd met 1-2 verloren.

De 1e helft was Sallandia geen schim van de ploeg van de afgelopen weken. Onnauwkeurig in de passes, slap in de duels en overal een stap te laat. Dat de stand bij rust 0-2 was mag dan ook geen verrassing heten. Elsweide was overal de baas op het veld.

In de tweede helft werd besloten om maar direct 1-op-1 te gaan spelen om te kijken of we het tij konden keren. Elsweide bleef de bovenliggende partij, maar Sallandia kreeg wel degelijk kansen om terug in de wedstrijd te komen. Van Krieken schoot van zeer dichtbij tegen de lat. Een paar minuten later stuiterde een inzet van Orlando Rozen net langs de verkeerde kant van de paal.

Vlak voor tijd dan toch de 1-2 door een prachtige goal van Milan Makel. Door het enorme tijdrekken van de keeper van Elsweide kwamen er maar liefst 12 minuten bij. Sallandia probeerde met hoge ballen voor het doel nog gevaarlijk te worden, maar tot een doelpunt leidde dit niet.

Volgende week tegen Victoria Boys krijgen we weer een nieuwe kans om te laten zien wat we waard zijn. Win je deze wedstrijd niet dan komen de onderste plaatsen in zicht en dat moeten we voorkomen.