Op het zonnige Rielerenk trapt Go-Ahead af tegen Wesepe en is het Go-Ahead dat in de beginfase goed van start gaat en meteen een grote kans via de keeper over ziet gaan. Het vervolg van de eerste helft heeft Go-Ahead veel de bal, maar dat resulteert niet in grote kansen en daarom gaan we met 0-0 de rust in.

Begin tweede helft profiteert Wesepe van een slap Go-Ahead door hun eerste echte kans direct erin te schieten. Go-Ahead reageert snel op de achterstand en Ogün kopt de bal binnen voor de 1-1. Go-Ahead krijgt de smaak te pakken en met een mooie solo schuift Sidar Gunesli de 2-1 binnen.

Go-Ahead verovert de bal in de eigen 16-meter en vanuit de counter wordt de bal in de korte hoek geprikt door Sem van den Heuvel. Met nog een kwartier te gaan, steekt Go-Ahead de bal diep en is het wederom Ogün die scoort, 4-1. Go-Ahead speelt de wedstrijd rustig uit en het blijft bij 4-1 voor de thuisploeg.