Op de koude zondag middag staat de wedstrijd tussen twee subtoppers op het programma.

Er is vroeg in de wedstrijd al genoeg actie. Na nog geen tien minuten maakt Go Ahead een overtreding op randje 16. Met een gevaarlijke vrije trap en een gele kaart tot gevolg komt de thuisploeg op voorsprong met een goede kopbal vanuit de voorzet. Snel daarna krijgt CCW een penalty maar wordt goed gestopt door de keeper van Go Ahead.

De tweede helft lijkt Go Ahead beter de kleedkamer uit te komen met al snel een grote kans die alleen net niet wordt afgemaakt. Go Ahead weet zijn tweede goal te maken, alleen wordt deze voor de tweede keer afgekeurd. Driemaal is dan blijkbaar toch scheepsrecht. Uit de kluts uit de corner valt die dan toch goed. Spits Ogün Ozturk tikt de bal als laatst aan en het staat 1-1.

Na een fanatieke felle wedstrijd waarin met gele kaarten werd gestrooid naar beide kanten, eindigt deze spannende wedstrijd in een gelijkspel.