Davo heeft in en tegen Epse de zegereeks voortgezet. Na een 1-2 ruststand werd er uiteindelijk met 2-3 gewonnen. Het was geen gemakkelijke middag voor Davo.

Het eerste kwartier golfde het spel op en neer en was Epse nog het dichtst bij een treffer. Toch kwam Davo in de 16e minuut op 0-1 door een doelpunt van Javin Evers. Lang kon Davo niet genieten van de voorsprong, want na 20 minuten spelen kreeg Epse een strafschop, nadat Gerrit Amelink een Epse speler onderuit haalde. Oud Davo speler Almir Fizovic benutte de penalty : 1-1.

In het vervolg van de 1e helft waren er mogelijkheden voor beide teams, maar grote kansen waren er niet. In de 43e minuut kwam Davo weer op voorsprong. Sidney Pinkster schoot fraai over de doelman heen : 1-2. Voor de pauze had de voorsprong groter kunnen zijn, maar Mitchell Pinkster schoot net naast.

Na de rust de eerste kans pas in de 57e minuut. Ronald Boudewijnse had de bal voor het intikken. Een 3e Davo goal had de ploeg van Resit Schuurman meer lucht kunnen geven. In de 74e minuut was het dan zover. Javin Evers scoorde de 1-3. Vervolgens was het pompen of verzuipen voor Epse en kwam Davo nog goed weg, nadat een bal van de lijn werd gehaald.

In de slotfase scoorde Epse nog de 2-3, maar dat doelpunt had niet gegeven mogen worden. Immers Jaden Evers stond nadat hij voor de 2e keer geel kreeg nog in het veld, terwijl Epse de vrije trap al nam waaruit werd gescoord. Het bleef gelukkig bij een 2-3 zege voor Davo en de ploeg pakt daarmee de 6e zege op rij en blijft koploper.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop; thuis tegen SV Zwolle.