CCW is er ook vanmiddag voor de derde wedstrijd op rij, ondanks een overwicht in met name 1e helft, niet in geslaagd de volle buit te pakken. Vanmiddag tegen Go Ahead kwam weer pijnlijk aan het licht dat er een hele vracht zand in het scorend vermogen van de ploeg is gedumpt.

CCW begon ook vanmiddag best wel weer goed aan de wedstrijd en kwam ook al in de tiende minuut op voorsprong, toen Koen ter Riele bij de tweede paal goed binnenkopte uit een goed aangesneden vrij schop van Tijn de Haan. Amper vijf minuten later leek het de uitgelezen mogelijkheid on de score te verdubbelen. Nadat Tijn de Haan binnen het strafschopgebied werd onderuitgehaald kon de overigens dramatisch leidende scheidsrechter niet anders dan de bal op de stip leggen, maar met een uitstekende redding van de doelman van Go Ahead wist Bart Keurhorst dit niet te verzilveren.

Hierna kreeg de ploeg nog een enorme mogelijkheid om te scoren en dit werd ook nagelaten en hielp daar door Go Ahead in de wedstrijd te blijven. De wedstrijd werd er daarna zeker niet leuker op: door onbegrijpelijke beslissingen van de leidsman ging het niet meer over voetbal, maar was alles en iedereen overal mee bezig, inclusief assistenten, zonder dat overigens spelers over de schreef gingen. Dit kwam het kijkspel niet ten goede en werd de ruststand bereikt met een 1-0 tussenstand.

Bij CCW moest noodgedwongen één van de betere spelers vanmiddag, namelijk Luuk de Haan, geblesseerd afhaken en hij werd vervangen door Stijn Berends. Voetballend bakte de thuisclub er na de rust weinig meer van en had Go Ahead langere periodes zeker het betere van het spel: als die ploeg nog iets meer als team gaat voetballen zal het ongetwijfeld nog heel ver komen deze competitie. Technisch zeer vaardige spelers, maar vaak willen ze hun kunsten te veel doordrijven.

Het was dan ook niet verbazend dat Go Ahead een kwartier voor tijd op gelijke hoogte kwam. In dit geval met veel hulp van de verdediging van CCW, die stond te schutteren voor de eigen goal en uiteindelijk in een scrimmage Ogun Ozturk de bal met de hak zagen binnen frommelen: 1-1. Uiteindelijk bleek dit ook de eindstand te worden en gaf mijn inziens CCW vanmiddag weer twee punten weg.

Volgende week de uitwedstrijd naar Batavia’90 in Lelystad, een nieuwe kans om iets van de teleurstellende resultaten de laatste weken goed te maken en zo toch nog enigszins met goed gevoel de winterstop in te gaan. Voor deze uitwedstrijd is er een bus aangeboden door de ‘club van Honderd’ die uiterlijk 11.45 uur zal vertrekken. Er zijn nog enkele plaatsen in bus vrij, belangstellenden kunnen zich melden bij Herman Verhoef.