Op een druk sportpark de Zandweerd speelden Sallandia en Heeten met 1-1 gelijk. Door dit resultaat en de verrassende nederlaag van SDOL werd Heeten kampioen in de 4e klasse G. Wij feliciteren Heeten met deze fantastische prestatie.

Vooraf een hoop gepuzzel met de opstelling door de afwezigheid van Akkus, Bosch, Pothoven, Dyon Makel en aanvoerder van Meeteren. Sallandia zakte ver terug op eigen helft en liet Heeten het spel maken. Deze speelwijze leverde voor rust een aantal kleine kansjes op. Heeten was niet in staat om het los te spelen en kreeg op slag van rust de 1e mogelijkheid maar deze werd ook niet benut waardoor de 0-0 ruststand een logische was.

Sallandia kwam goed uit de startblokken en was een paar keer heel dichtbij de voorsprong. Een omhaal van Van Krieken ging via de onderkant van de lat weer het veld in. De rebound van Molemans ging ook via de lat niet in het doel. Het geluk van een kampioen zullen we maar zeggen. Na een uur spelen dan toch de 1-0. Van Krieken nam de bal goed mee en schoot de bal kiezelhard in de kruising.

Na deze treffer had Heeten weer het geluk mee dat een slippertje van de keeper via de paal weer het veld in stuiterde. Of dat al niet genoeg was ging er nogmaals een bal via de lat over het doel. Vier minuten voor tijd ging een van richting veranderde bal in ons doel en stond de 1-1 op het scorebord. In de overige speeltijd gebeurde er niets meer waardoor we toch wel twee punten hebben verloren.

Goed om te zien dat een groot gedeelte van het team uit spelers bestond die vorig jaar nog in onze O-19 speelden. Met name Nayaro Wittenberg speelde een goede wedstrijd. Nu zijn we twee weken vrij en dan volgt de thuiswedstrijd tegen SDOL.