Davo heeft de uitwedstrijd tegen SV Zwolle met maar liefst 6-2 verloren. Hiermee heeft Davo de kans op de 2e plek in de competitie verknald en moet het zelfs nog aan de bak komende zondag tegen Epse om een nacompetitieplek veilig te stellen.

De nederlaag in Zwolle heeft Davo aan zichzelf te wijten. Veelvuldig slordig balverlies en persoonlijke fouten hielpen de tegenstander in het zadel. Dat gebeurde na 6 minuten al: na slordig balverlies kwam SV Zwolle op een 1-0 voorsprong. In de 12e minuut raakte SV Zwolle zelfs de lat.

Davo herpakte zich en was verderop in de 1e helft de bovenliggende partij. Eigenlijk speelde de ploeg best wel aardig en in de 14e minuut viel de gelijkmaker. Uit een pass van Sidney Pinkster wist Mitchell Pinkster de 1-1 te scoren. Daarna nog een mooi schot van Sidney Pinkster.

Na één minuut in de 2e helft kwam Davo door een doelpunt van Djuliano Deriu op een 1-2 voorsprong. Lang kon Davo daar niet van genieten, want heel snel boog SV Zwolle de achterstand om in een voorsprong: 2-2 en 3-2. Davo was het kwijt. Het speelde slordig en nam risico’s, waar SV Zwolle optimaal van profiteerde. Het resulteerde uiteindelijk in een 6-2 nederlaag.