Sallandia heeft de laatste wedstrijd van het seizoen ruim verloren. Tegen WWNA werd met 1-5 verloren. Met het oog op de nacompetitie kwakkelden we met pijntjes en spelers die op scherp stonden. Minnes, van Meeteren, Wakkermans, Akkus , Dyon Makel en van Krieken bleven buiten de ploeg.

WWNA begon scherper aan het duel en scoorde binnen het kwartier. Daarna volgden nog wat aardige kansen maar doelman Yavuz redde een paar keer aardig. Na een minuut of 35 maakte Wittenberg een prima doelpunt maar deze werd ten onrechte afgekeurd. Vlak voor rust nog de 0-2.

In de tweede helft een matig Sallandia en binnen het uur liep WWNA al uit naar 0-5. Sallandia vond het welletjes en wilde niet beslissend zijn in de strijd om degradatie en besloot wat gas bij te geven. Het miste nog wel een strafschop en trof twee keer de paal. Nuno Huisman tekende voor de 1-5. Deze week hopen dat we wat spelers op kunnen lappen voor de nacompetitie. Tegenstander is OSC Nijmegen. Een goede jonge ploeg met veel dynamiek. Sallandia zal top moeten zijn om een ronde te overleven.