Ongeloof was er na de wedstrijd bij spelers, staf en supporters. Hoe kon het toch gebeuren dat Davo een 2-1 voorsprong uit handen gaf met een man meer op het veld en een speler op de goal bij Raalte. Wellicht werd er toch te gemakkelijk gedacht en Raalte counterde naar een 2-3 zege.

De eerste helft was niet hoogstaand met enkele kansen over en weer. In de 9de minuut was er een kopkans voor de bezoekers uit een corner en een minuut later kwam Mohammed Ghoudane op de doelman af, maar zijn schot werd gekeerd. In de 18de minuut werd de linkerkant van Davo te vrij gelaten, waardoor de Raaltenaren de 0-1 konden scoren. In de 30ste minuut maakte Davo door een doelpunt van Mitchell Pinkster weer gelijk. Davo creëerde in het laatste kwartier voor de pauze nog een 2-tal kleine kansen door Akila Waragoda en Dylan de Vries.

Na de rust had Raalte de eerste kans, maar het schot ging voorlangs. Na een kwartier in de 2de helft was er een fraaie aanval van Davo door de gebroeders Pinkster, maar helaas trof deze geen doel. Even daarna kreeg de doelman van Raalte de rode kaart wegens natrappen en een speler moest op de goal. Gelijk wist Davo hiervan de profiteren, want een solo van Sidney Pinkster betekende de 2-1.

In de 72ste minuut kon Akila Waragoda de wedstrijd op slot gooien. Hij kwam alleen op de doelman af, maar zijn schot ging rakelings naast. En toen gebeurde wat niemand had verwacht. De bezoekers counterden twee keer en wisten ook nog eens 2x te scoren: 2-2 en 2-3. De ingevallen Ahmet Izci had daarna pech met een kopbal, maar Raalte kreeg nog de beste kans. Voor open goal wisten zij echter niet te scoren.

Davo bleef door de nederlaag steken op 3 punten, in plaats van 6. Een gemiste kans vandaag.

Bronclubcorrespondent Davo
Vorig artikelDe Gazelle verliest van Klarenbeek met 2-1
Volgend artikelMoeizame wedstrijd met teleurstellend resultaat voor Sportclub Deventer