De Gazelle heeft gisteren een onterechte en zure nederlaag geleden tegen Klarenbeek. Na een 1-1 ruststand werd het uiteindelijk 2-1.

In de eerste helft was De Gazelle de bovenliggende partij. Klarenbeek kon alleen gevaar stichten door de lange bal te hanteren, voetballend was De Gazelle beter. Het was Bobby die een goed opgezette aanval afrondde en zo de 0-1 op het scorebord bracht. Binnen 5 minuten kreeg Joël nog 2 opgelegde kansen maar helaas kon hij deze niet benutten.

Een belachelijke en zeer dubieuze strafschop deed de wedstrijd kantelen. Uit een voorzet tikte keeper Steven Smals de bal weg voor de inkomende aanvaller. Niets aan de hand volgens vriend en vijand. Maar de scheidsrechter van dienst, die het niet van zijn loopvermogen moest hebben en de wedstrijd op grote afstand volgde, zag dat er contact was tussen speler en doelman.

Na de 1-1 werd de sfeer vervelend en grimmig, mede dankzij die leidsman die wel heel erg op de hand van Klarenbeek was. Het gevolg een aantal gele kaarten met als dieptepunt een rode kaart in de 2e helft. Voor en na de rode kaart scoorde De Gazelle maar beide doelpunten werden afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

Al met al een verloren middag in twee opzichten. Klarenbeek valt niets te verwijten, die hebben dankbaar gebruik gemaakt van de beslissingen van de leidsman.