Davo heeft de 2e ronde van de nacompetitiie weten te bereiken. In de Deventer derby tegen vierdeklasser IJsselstreek werd in de laatste minuut de overwinning behaald.

Davo kwam in de wedstrijd al vrij snel op voorsprong. In de 9e minuut schoot Djarell Kambong Davo naar 0-1. IJsselstreek werd direct al gevaarlijk met een afgeketste bal net over het doel. De thuisploeg kwam in de 21e minuut uit een snelle uitval op 1-1. Veelal hanteerde IJsselstreek de lange bal, zeker omdat zij toch een aantal spelers hebben met een uitstekende dieptepass.

Davo kreeg vervolgens weer een kans, maar de rappe Djarell Kambong schoot op de doelman. Na ruim een half uur spelen kwam Davo wel erg goed weg bij een kans van IJsselstreek, maar een nog betere kans had Ronald Boudewijnse die de bal voor het intikken had. Vlak voor rust kwam Davo op voorsprong door Mohammed Ghoudane: 1-2. Daarna had Gerrit Amelink ook nog kunnen scoren, maar zijn linkerbeen is niet zijn beste….

Na de pauze moest eerst Davo-doelman Moreno Jochaniak redden, maar daarna waren er weer 2 kansen voor Davo door Sidney Pinkster en Djarell Kambong. Davo verzuimde de wedstrijd op slot te gooien en door slecht wegwerken kwam IJsselstreek zelfs op 2-2. Na een blessurebehandeling van een IJsselstreekspeler, wat zeker een kwartier duurde, kwam IJsselstreek door mentaliteit sterk voor de dag. Davo ging veel te veel naar achteren voetballen.

In de allerlaatste minuut wist Davo toch de winst naar zich toe te trekken. Sidney Pinkster kopte fraai in: 2-3.

Door de zege gaat Davo door naar de volgende ronde van de nacompetitie. Het treft op zondag 11 juni 4e klasser WWNA. Wederom een uitwedstrijd.