De eerste wedstrijd na de winterstop was gelijk een lastige voor ABS, namelijk Groen Wit uit. De gastheren zijn qua verliespunten de koploper, wat natuurlijk knap is voor een promovendus. ABS heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gelijkgespeeld bij Wijhe en is nu ook weer op zoek naar minimaal een punt.

De beginfase is voor Groen Wit en dit leidt tot een aantal hachelijke momenten voor de goal van ABS. Tot aan de 9de minuut gaat het goed, maar dan valt toch de 1-0 binnen. Een scherp indraaiende corner wordt door niemand aangeraakt en vliegt er bij de tweede paal ineens in. Daarna maakt ABS uit het niets de 1-1. De gasten zetten druk op de keeper van de tegenstander en die levert de bal zomaar in. Paul Roetert pakt dit cadeautje op zeer fraaie wijze uit.

Daarna is Groen Wit weer de bovenliggende partij, echter houdt ABS tot aan de rust stand. ABS begint de tweede helft een stuk beter en profiteert van de ruimtes die Groen Wit laat. Eerst maakt Youri Meijer de 1-2 en daarna maakt Daan Anneveld ook nog de 1-3. Dit doet hij op een geweldige manier door de bal vanaf een meter of 30 over de keeper te schieten.

Groen Wit gaat daarna nog meer risico nemen en ABS komt nauwelijks van de eigen helft af. Een verdediger van Groen Wit gaat ook mee naar voren en schiet eerst de 2-3 binnen. Tot aan het eind van de wedstrijd houdt ABS de voorsprong vast, maar dan gaat het uiteindelijk toch nog mis. De 3-3 wordt in de 89ste minuut gemaakt door dezelfde verdediger en bij de 4-3 in de 98ste minuut geeft hij ook nog de assist.

Al met al een teleurstellende middag voor ABS. Komende zondag speelt ABS thuis tegen Turkse Kracht, aanvang 14:00 uur.