ABS is vanmiddag het toernooi van sv Schalkhaar sterk gestart met een overtuigende overwinning tegen Sc Overwetering (0-3). Sc Overwetering, de nummer 2 van vorig seizoen in de 3e klasse B, werd met name in de eerste 30 min. overrompeld door ABS, met als gevolg een 0-1 voorsprong door een fraai doelpunt van Martijn Stegink, na uitstekend voorbereidend werk van Youri Meijer.

Ook direct na rust was ABS de bovenliggende partij. In de 50e min. was het Yannick Duteweert, na een slim voorbereidende actie van Jasper Broekhuis, die de verdiende 0-2 scoorde.

In het vervolg van de strijd gaf ABS het initiatief aan Overwetering, echter ABS bleef gevaarlijk. Kansen voor Jaap Prinsen en Paul Roetert werden niet afgewerkt, echter het was Youri Meijer, na goed voorbereidend werk van Bas Gossen en Yannick Duteweert, die de einduitslag (0-3) op het scorebord schoot.

Volgende week, zondag 23 augustus, 15.00 uur, speelt ABS de finale tegen de organiserend vereniging sv Schalkhaar, dat 4e klasser Holten (6-3) versloeg.