Nadat corona het voetbalseizoen 2019-2020 in het water liet vallen en ook Go Ahead Eagles enkele financiële tegenslagen te verduren kreeg, hebben we gekeken wat Deventer Voetbal zou kunnen doen om de club te steunen. Een webshop met exclusieve artikelen met illustraties van Kowet Prentjes was geboren!

Nu is het tijd om deze shop te openen met een eerste exclusief T-shirt. Dit shirt is bedrukt met een uniek We Are Eagles print en zal in beperkte oplage leverbaar zijn. De verkoopprijs is gezet op € 19,20 met een knipoog naar 100 jaar Vetkampstraat. Van ieder verkocht T-shirt zal € 5,00 gedoneerd worden aan Go Ahead Eagles. Dus naast het bezitten van een Kowet Prentjes original steun je ook nog eens de club!

De artikelen kunnen verzonden worden of afgehaald worden bij onze leverancier Goal Promotions aan de Hanzeweg in Deventer.

In een later stadium zullen diverse andere Kowet Prentjes artikelen via dezelfde shop aangeboden gaan worden, dus houdt de shop in de gaten! In het hoofdmenu staat een link naar de WEBSHOP.

Volg Kowet Prentjes op social media!
twitter: @kowet_prentjes
instagram: @kowet.prentjes
facebook: @kowet.prentjes.5

Vorig artikelABS finalist toernooi SV Schalkhaar
Volgend artikelOpening Pepe Cup bij FC RDC