Dit seizoen is Roskam begonnen als hoofdtrainer bij FC RDC. Hoewel de resultaten in de competitie nog niet optimaal zijn, zijn zowel de spelersgroep als de technische commissie overtuigd dat Roskam op dit moment de juiste trainer is voor de ambitieuze zeer jonge selectie.

Roskam: “Ik ben uitermate blij dat ik nog een seizoen bij deze leuke, groeiende club als hoofdtrainer actief mag zijn. Een fantastische technische staf, een heerlijk elftal met toekomst, een aanstormende jeugd en een gedegen organisatie in de club maken het tot een genot om hier te werken. Dit seizoen telt niet, ik ben erg nieuwsgierig naar het seizoen 2021 – 2022. “

Roy Beumer van de Technische Commissie: “We waren natuurlijk nog maar net begonnen met Paul als trainer bij onze club en de voorbereiding en de eerste weken competitie lieten zien dat hij erg ambitieus is en heel erg graag iets uit deze vernieuwde, jonge selectie wil halen. We kijken er dan ook naar uit om in het komende seizoen hopelijk weer een volledig seizoen te kunnen draaien.”

FC RDC heeft eveneens de intentie om de verbintenissen met assistent-trainer Sorphea Uk, tweede elftal trainer Tom Hemmes en keeperstrainer Jan Demmers te verlengen.