Wouter Groot Lipman gaat minimaal nog 1 jaar door als hoofdtrainer van Sportclub Deventer. Een jaar geleden, bij aanvang van het huidige contract, spraken beide partijen al de wens uit langer met elkaar te willen samenwerken. Ondanks het tot nu toe door corona gemankeerde seizoen verloopt die samenwerking naar alle tevredenheid en is contract verlenging het logische gevolg.

De club heeft aan het begin van het seizoen de nieuwe trainer maximaal gefaciliteerd om met een bijna volledig nieuwe groep jonge spelers te debuteren in de vierde klasse zaterdag. De spelersgroep maakt daardoor een snelle ontwikkeling door waarbij de ploeg ook door tegenstanders gecomplimenteerd wordt voor het vertoonde spel.

‘Het is jammer dat we vanwege de corona-maatregelen en de stil gelegde competitie op dit moment niet kunnen doorontwikkelen, ondanks dat we nog lang aangepast hebben kunnen trainen’ aldus Groot Lipman. ‘Ik mis met name de wedstrijd gerichte trainingen’. Ook elftalleider Willie Bootsveld blijft volgend seizoen betrokken bij de hoofdmacht van de zaterdag vierdeklasser.