IJsselstreek won afgelopen zondag met 7-0 van ZVV De Hoven uit Zutphen. DC Mekking was goed voor maar liefst vijf doelpunten tijdens deze zege. Hij is daarom verkozen tot Speler van de Week.

“Vijf doelpunten scoren is natuurlijk ongekend en mooi, maar het belangrijkste zijn de drie punten,” vertelt DC. Hoe de wedstrijd verliep, kan je HIER lezen.

Doelpunten bleven maar komen
IJsselstreek wist een monsterzege neer te zetten tegen ZVV De Hoven. “De doelpunten bleven maar komen, we keken elkaar vaak aan zo van alweer één” vertelt DC lachend. “De Hoven zette in het begin van de tweede helft wel de druk erop, maar toch wisten wij elke keer weer te scoren. We hadden deze uitslag ook niet verwacht tegen deze tegenstander. We hebben het als team prima gedaan.”

Een resultaat van 7-0 tegen een directe tegenstander op de ranglijst is een goeie prestatie, toch wil DC over een titel nog niet praten. “Daar is het veel te vroeg voor. We hebben pas twee wedstrijden gehad. Het is eigenlijk als team ons eerste seizoen in de vierde klasse, want die paar wedstrijden vorig seizoen kan je niet echt meetellen. Het is een moeilijke competitie dus we willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen.”

Belangrijkste is de 1-0
Volgende week staat voor IJsselstreek een wedstrijd tegen TKA uit Apeldoorn op het programma. “Het belangrijkste is dat we vroeg die 1-0 maken. We hebben ze gezien tegen Gazelle. Bij Gazelle bleef die 1-0 heel lang uit en daardoor was het voor hun een hele lastige wedstrijd. Dat moeten wij zien te voorkomen,” legt DC uit.

DC Mekking stijgt met deze score met stip op de topscorersranglijst. Hierover morgen meer op deze site!

Vorig artikelDe Gazelle verliest van Groen Wit ’62
Volgend artikel11TEAMSPORTS – Deventer Voetbal topscorer – week 42
Arend Koldenhof werd 21 jaar geleden geboren in Deventer. Op dit moment volgt hij de opleiding Journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Naast zijn opleiding is hij vrijwilliger bij Salland1 en Deventer Voetbal.