Vanavond vond de voetbal wedstrijd O-23 tussen SV Terwolde en VV Diepenveen plaats op sportcomplex “De Woldermarck”

Na goed uit de startblokken te zijn gekomen, zette Sem Gerritsen in de 22e minuut SV Terwolde op een verdiende 1-0 voorsprong.
Direct na de aftrap van dit doelpunt door Diepenveen kreeg Terwolde de bal alweer in het zestienmetergebied van de tegenstander en via een scrimmage werkte Milan Koers de bal wederom in de (nylon) touwen en zo stond de stand in de 23e minuut al op 2-0.

Terwolde bleef de druk erop houden en deze vasthoudendheid resulteerde in een 35e minuut in een derde doelpunt (3-0), dit doelpunt werd wederom door Sem Gerritsen in de verste hoek geschoten na een prachtige assist van Bart Beugels.

Na de rust kreeg Diepenveen wel wat meer grip op de wedstrijd maar kon verder niet echt een pot breken. Uiteindelijk werd het toch nog 3-1 via een net iets te makkelijk weggeven penalty. Overigens floot de scheidsrechter verder een prima wedstrijd en Terwolde kan tevreden zijn met het getoonde spel en deze toch wel mooie uitslag.

Volgende week dinsdag speelt Terwolde O-23 wederom een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles O-18. Kom dan gerust weer even kijken.

Viaclubcorrespondent SV Terwolde
Vorig artikelMoeizame wedstrijd met teleurstellend resultaat voor Sportclub Deventer