Voor IJsselstreek zijn de personele problemen nog lang niet voorbij. In de bekerwedstrijd tegen buurman Diepenveen misten de Tricolores liefst 8 basisspelers. Thuis tegen Diepenveen ging het hard onderuit met 1-5. 

De ziekenboeg bij de ploeg vulde zich vandaag nog wat extra door het uitvallen van Jeffrey Heijnekamp. Eerder was al bekend dat Andy Roroa (vakantie), Mitchel Kiffen, Moreno Belt Wesley de Witte niet konden spelen door blessures, maar vanochtend moest ook Kevin Siemelink verstek laten gaan door een buikgriep.  

IJsselstreek probeerde met een verdedigend plan de schade nog enigszins te beperken, maar tegen een prima en solide Diepenveen werd al snel duidelijk dat het een hele zware middag zou worden. In de beginfase zat de organisatie nog prima in elkaar, maar na een kleine twintig minuten werd de van wel gebroken. Uit een hoekschop wist Diepenveen de score te openen. Na de treffer moest ook Jeffrey Heijnekamp het veld verlaten met een knieblessure. 

In het verloop van de wedstrijd was Diepenveen zeker de betere en IJsselstreek kon heel sporadisch nog wat kleine mogelijkheden te creëren. In de tweede helft nam Diepenveen wat meer gas terug waardoor  de wedstrijd eigenlijk een beetje dood bloedde. Aan IJsselstreek-zijde wist Alesio Troncia nog wel een eretreffer te maken. Eindstand 1-5 

Vorig artikelSwift’64 maatje te groot voor jong FC RDC
Volgend artikelSallandia wint ondanks matig duel