Niet nakomen van gemaakte afspraken en een rommelige wedstrijd produceren, ondanks dat won Sallandia wel het bekerduel van Vilsteren met 1-3

Start van de wedstrijd was nog redelijk voor Sallandia: de bal ging, conform vooraf gemaakte afspraken, geduldig rond. Echter zonder hele grote kansen te creëren. Na ongeveer een kwartier spelen kwam Sallandia, door een goed ingekopte bal van Jordy Molemans na een strakke voorzet van Justin Post, op een verdiende voorsprong.

In een zetel bracht het Sallandia echter niet, want vanaf dat moment werd het eigenlijk alleen maar onrustiger. Zo speelde Sallandia de ruimte die er lag onvoldoende uit waardoor er een rommelige wedstrijd ontstond. De Deventerclub speelde te slordig en kende een tegenstander die daar niets tegenover kon stellen.

In de tweede helft een beetje hetzelfde spelbeeld; Sallandia was te onzorgvuldig omdat het teveel de vooraf gemaakte afspraken niet na kwam. Daardoor kon Vilsteren, door slecht verdedigen, zelfs de gelijkmaker maken. Door een eigen goal van de gasten kwam Sallandia opnieuw op voorsprong, gezien de hele wedstrijd terecht

Echter zullen de toeschouwers weinig hebben kunnen genieten deze middag. Uiteindelijk werd het zelfs 1-3 door, de ingevallen, Björn Rutten waardoor de wedstrijd gespeeld is.

Voor de Sallandianen was het devies achteraf: “De aankomende weken zaak om te verbeteren, hopelijk zijn we snel weer compleet en kunnen we  toewerken naar start competitie!”

Vorig artikelIJsselstreek kan ‘schade’ enigszins beperken
Volgend artikelSV Epse simpel voorbij Dierense Boys