Morgen kan het 1e elftal van VV Diepenveen kampioen worden in de uitwedstrijd tegen Lettele (aanvang wedstrijd 14:00 uur). Maar om het kampioenschap op hun naam te schrijven, is het elftal afhankelijk van het resultaat dat concurrent GFC boekt in haar wedstrijd op zondag. Wordt er zondag een punt meer gehaald dan GFC, dan is Diepenveen kampioen!

Via Twitter (@vvDiepenveen) kunt u tussentijds het scoreverloop volgen. Vanzelfsprekend is het nog leuker en motiverender voor de spelers als u de wedstrijd in Lettele zelf komt bekijken en VV Diepenveen komt steunen!

Kampioensfeest in de Zunnebargh
Is het kampioenschap zondag definitief binnen, dan bent u van harte welkom om in het clubhuis op het sportcomplex De Zunnebargh het feest mee te vieren. Rond 18:00 uur kunt u daar de spelers, trainers en elftalbegeleiding feliciteren.

Ook jeugdelftal JO19-1 aast op kampioenschap
Ook ons jeugdelftal JO19-1 (A1-junioren) kan zaterdag 18 mei in haar thuiswedstrijd tegen Nunspeet O19-1 kampioen worden! Aanvang 15:00 uur. Het team heeft een voorsprong van 5 punten met nog 2 wedstrijden te gaan. Een overwinning volstaat dus voor deze talentvolle groep. Kom kijken!

Vorig artikelHet Deventer Voetbal overzicht
Volgend artikelDe rood-gele column van Erdal Ascipinar – week 20