Al het sneeuw en ijs van vorige week is ondertussen wel weg, maar met de kwaliteit van de meeste grasvelden is het logischerwijs erbarmelijk gesteld. Onderstaand overzicht is dus onder voorbehoud en eventuele wijzigingen proberen we zo snel mogelijk door te voeren.

ZATERDAG 27 JANUARI

1e klasse

14.30 uur
Duno Doorwerth – Voorwaarts Twello

3e klasse ZATERDAG
SV Helios, wat afgelopen weekend een knappe overwinning behaalde in de oefenwedstrijd tegen 1e klasser CSV Apeldoorn, neemt het op tegen nummer 12 van de ranglijst.

SV Twello, dat 2 wedstrijden minder heeft gespeeld dan nummer 1 Be Quick Zutphen, neemt het op tegen het Westervoortse AVW’66 en bij winst blijft de koploper in het zicht.

14.30 uur
SV Twello – AVW’66

15.00 uur
SV Helios – Juventa’12

3e klasse ZONDAG
De derby der derby’s staat op het programma voor Sc Overwetering! Op ZATERDAG 27 januari wordt het waarschijnlijk een mooie pot voetbal welke sowieso altijd bol staat van strijd en veel sfeer!

19.00 uur
Sc Overwetering – Wijhe’92

4e klasse

15.00 uur
Eerbeekse Boys – Sportclub Deventer
FC RDC – Juliana’32

5e klasse
Koninklijke UD neemt het op tegen het Zwolse HTC: de koninklijken hebben nog maar 9 wedstrijden gespeeld en hopen dat ze goed uit de winterstop zijn gekomen ondanks het weinige trainen en wedstrijden spelen in de buitenlucht.

14.30 uur
Koninklijke UD – HTC

15.00 uur
Achilles Enschede – VV Gorssel

ZONDAG 28 JANUARI

2e klasse
Schalkhaar, wat veel personele problemen kende afgelopen weekend, neemt het op tegen Columbia. De Apeldoorners bevinden zich momenteel in de onderste regionen van de ranglijst. Tijd voor een overwinning voor de mannen van trainer De Haas om zo wat afstand te nemen van de onderste regionen.

14.00 uur
Columbia -SV Schalkhaar

3e klasse

14.00 uur
SV Colmschate’33 – Robur et Velocitas

4e klasse
Het puntloze VV Lettele heeft op donderdag al gespeeld en wist wederom geen punten te pakken en ging tegen Fleringen met een kansloze nederlaag van 7-0 van het veld.

14.00 uur
Haarle – ABS

Een topper in de 4e klasse E tussen nummer 1 en 2 Diepenveen en Sallandia. De Sallandianen kregen vorige week lelijk het deksel op hun neus met een 4-0 nederlaag bij WWNA. Bij winst staat Sallandia weer op gelijke hoogte met het Diepenveen van vertrekkende trainer Kieftenbelt.

14.00 uur
CCW’16 – Turkse Kracht
DVV Sallandia – VV Diepenveen
Elsweide – VV Activia AFGELAST

5e klasse
In de 5e klasse E is het beeld ontzettend vertekend door de vele afgelastingen. Terwolde, waar trainer de Groot heeft bijgetekend, speelt tegen nummer 3 SV Zwolle dat op een gelijk aantal punten staat, maar wel 2 wedstrijden meer heeft gespeeld. SV Terwolde kan bij winst dus een klein gaatje slaan.

14.00 uur
SV Epse – NVC Netterden
Hoonhorst – Sc Wesepe
Wissel – DVV Davo
DVV Go-Ahead – TKA
SV Terwolde – SV Zwolle

Vorig artikelValse start SV Twello tegen AVW’66
Volgend artikelGoed FC RDC krijgt op valreep te weinig tegen nummer 2 Juliana