Dit weekend is er een zeer beperkt programma. Na het carnavalsweekend heeft de KNVB deze keer ruimte ingepland vanwege de vakantie. Wouter Hulsegge heeft alles weer op een rijtje (gezet)…

ZATERDAG 17 FEBRUARI

3e klasse
Beide derdeklassers spelen aanstaande zaterdag! Voor Helios een hele belangrijke pot tegen nummer 2 Enter Vooruit dat momenteel op 5 punten afstand van koploper Helios staat. Bij winst zal Helios een enorm gat slaan met de nummer 2 en doet een hele grote stap in de richting van de zo gewenste tweede klasse.

14.30 uur
Enter Vooruit – SV Helios

15.00 uur
Juliana’31 – SV Twello

4e klasse
Zowel Sportclub Deventer als FC RDC zijn vrij.

5e klasse
Voor de koninklijken staat er een duel in de middenmoot op het programma tegen het onbekende Wijthmen. VV Gorssel is vrij.

14.30 uur
Wijthmen– Koninklijke UD

ZONDAG 18 FEBRUARI

Voorwaarts Twello, SV Schalkhaar, Sportclub Overwetering, SV Colmschate, VV Diepenveen, VV Activia, DVV Sallandia, Sportclub Wesepe en DVV Go-Ahead zijn allemaal vrij dit weekend.

4e klasse
Voor ABS is het een wedstrijd van aan of afhaken gezien de ranglijst. Het verschil tussen Fleringen (nummer 4) en ABS (nummer 11) is maar 5 punten..

En zou VV Lettele dan eindelijk eens en keer van de hatelijke 0 punten af kunnen afkomen? Thuis tegen VV Holten wordt het niet gemakkelijk.

14.00 uur
ABS – Fleringen 
VV  Lettele – Holten
Albatross – CCW’16

14.30 uur
Turkse Kracht – Loenermark                                                 14:30 uur

5e klasse

14.00 uur
Den Dam – SV Epse 
DVV Davo – Batavia’90
Vilsteren – Sv Terwolde

Vorig artikelAdelaarsoog op Heerenveen uit
Volgend artikelTwello laat punten liggen tegen Juliana ‘31 uit Malden
Wouter Hulsegge
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is als vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.