De start van SV Twello was goed. De voorsprong was er razendsnel en het spel was prima. Toch vergat het in de eerste helft meer afstand te nemen. Daarbij onthield scheidsrechter R. Geukemeijer de gasten een duidelijke strafschop en vergaten de spelers van Twello definitief de trekker over te halen. Ver in blessuretijd kwam de thuisploeg nog op gelijke hoogte.

Al in de 5de minuut wist Pim Elders uit een mooie voorzet van de sterk spelende Jurre Spanjers 0-1 te scoren. De gasten bleven dicteren en uit een voorzet van Tristan Roeterd miste Pim Elders de bal. Via Kai Witte en Denny van Luijk probeerde Juliana wat terug te doen. Pas na een half uur spelen was er een prima reactie van keeper Steven Koopmans nodig om een kopbal van Gijs Beuvink onschadelijk te maken.

Twello bleef de bovenliggende partij, maar verder dan een schot van Masora Oraile op de paal kwam de ploeg uit Twello niet. Zo werd de ruststand 0-1 en dat had meer kunnen/moeten zijn.

Na de rust was keeper Steven Koopmans onmiddellijk bij de les. Met een karachtige redding maakte hij een kopbal onschadelijk. Daarna mogelijkheden voor Joris Maalderink en Masora Oraile. Maar de echte scherpte ontbrak bij hen. Tim Evers probeerde het van grote afstand maar ook dat lukte niet.

Door blessures moest trainer Harold Dengerink een flink aantal spelers wisselen. Dit kwam het spel van SV Twello zeker niet ten goede. Het middenveld werd overgeslagen. Lange ballen naar voren die net zo snel weer terugkwamen. Compliment aan de verdediging. Zij speelden een uitstekende wedstrijd.

Diep in blessuretijd werkte een Twellose middenvelder een bal wel heel hoog weg, maar niet ver genoeg en kon Gijs Beuving de gelijkmaker scoren.

Volgende week geen competitie vanwege het oneven aantal clubs in deze klasse. Over 2 weken weer een uitwedstrijd. Nu naar Nijmegen tegen Kolping -Dynamo. Aanvang 14.00 uur.