De Gazelle heeft vanmiddag in en tegen Hoonhorst een 3-1 nederlaag geleden. Door deze nederlaag wordt het wel erg moeilijk om via de nacompetitie degradatie te ontlopen.

De Gazelle begon prima aan de wedstrijd en was minimaal gelijkwaardig aan Hoonhorst. Toch was het de thuisclub die op een 1-0 voorsprong kwam. Na ongeveer een half uur spelen was het Bobby die op schitterende wijze de 1-1 aantekende. Vanaf de punt 16 krulde hij de bal in de verre hoek en liet de doelman van Hoonhorst kansloos.

Het was de scheidsrechter die, mede door een aantal zeer dubieuze beslissingen, een kentering bracht in de wedstrijd. Een heel makkelijk gegeven strafschop bracht de 2-1 op het scorebord. Vriend en vijand verbaasden zich keer op keer aan de warrige beslissingen van de leidsman.

In de 5e minuut van de 2e helft luidde één van de vreemde beslissingen in de 3-1. Een belachelijke beslissing, Hoonhorst mocht een vrije trap nemen op de rand van de 16 terwijl er absoluut niets aan de hand was. De frustratie nam toe onder de spelers met als gevolg een paar kaarten.

Na de 3-1 was het geloof in een goede afloop wel verdwenen bij De Gazelle en kabbelde de wedstrijd naar het einde. Hoonhorst geloofde het allemaal wel en counterde nog naar een paar kansen die dankzij goed keeperswerk aan Gazelle kant onschadelijk werden gemaakt.
Volgende week wacht de volgende zware opgave voor De Gazelle, het mag dan op bezoek bij Lettele.