ABS heeft de laatste tijd de stijgende lijn te pakken. De laatste twee wedstrijden werden uit bij Diepenveen en Colmschate gewonnen. De ploeg uit Bathmen begon dan ook vol vertrouwen aan de thuiswedstrijd tegen KCVO.

De openingsfase was ook voor ABS. Door goed voetbal kreeg KCVO er moeilijk druk op en dit overwicht werd ook uitgedrukt in de score. Jaap Prinsen kreeg de bal bij Paul Roetert en deze schoot de bal goed in de korte hoek binnen. Een terechte vroege voorsprong. Daarna blijft ABS de bovenliggende partij zonder tot echt grote kansen te komen. KCVO komt iets beter in de wedstrijd en vanuit een vrije trap wordt de 1-1 gemaakt.

ABS laat zich niet van de wijs brengen en blijft de bovenliggende partij. Vanuit een mooie aanval scoort Yannick Duteweert de 2-1 en dat is ook de terechte stand bij rust. De tweede helft speelt KCVO een stuk beter en dit leidt tot een aantal kansen. Direct na rust redt Jelmer op een kopbal van de aanvoerder van KCVO en hierdoor krijgen de gasten het idee dat er wat te halen valt.

Rond de 60ste minuut krijgt ABS het steeds lastiger en is KCVO steeds vaker op de helft van ABS te vinden. Jelmer redt nogmaals goed om een kans, echter in de 75ste minuut is het raak. Een cornerbal wordt binnengekopt en op dat moment is dat een terechte stand. Daarna is de wedstrijd weer in evenwicht en krijgt ABS met invaller Thijs Hovenkamp een grote kans echter gaat de bal voorlangs.

Als iedereen langs de lijn denkt dat het uiteindelijk 2-2 wordt, valt toch de 2-3. Een steekbal wordt binnengeschoten door de aanvoerder en kort daarna is de wedstrijd afgelopen.

Volgende week speelt ABS uit tegen Robur. Aanvang 14:00uur.