De Gazelle 1 heeft gisteren een 5-2 nederlaag geleden tegen Beekbergen. Voordat de Rood Zwarte brigade van trainer Joost ter Stege goed en wel in de gaten had dat ze waren begonnen, stond het al achter met 2-0.

De 1-0 werd in de 4e minuut gemaakt en de 2e in de 7e minuut. Na de 3-0 (26e) en 4-0 (34e) was het eindelijk de beurt aan De Gazelle en wist Joey Reimert de score een vriendelijker (hoewel, echt vrolijk werden de Gazellianen er niet van) aanzicht te geven, 4-1.

In de 2e helft was er wat meer evenwicht, toch wist Beekbergen als eerste een kans te verzilveren, 5-1. Aan het eind van de wedstrijd was het good old Niels Rijnders, begonnen als laatste man maar ook in de spits nog altijd onmisbaar, die de eindstand op het scorebord bracht, 5-2.

Het grootste winstpunt van deze middag was de terugkeer van Bonne. Na een zware knieblessure komt hij langzaam maar zeker weer terug en gisteren deed hij dat als invaller assistent scheidsrechter, vroeger ook wel grensrechter genoemd.